Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 24 december 2006    Evangelie van 2006-12-24
 titelKerstshow ‘over Kerst bomen...’
beschrijvingkertshow ‘over Kerst bomen...’ in theater de Lampegiet -


Op 24 december a.s. worden er in het theater de Lampegiet te Veenendaal twee Kerstshows verzorgd met medewerking van Barbara Lok en Bram Rebergen.
‘over Kerst bomen...’ is een muzikaal en theatraal programma waarbij de boodschap van Kerst op een eigentijdse, confronterende, humoristische en artistieke manier aan het publiek wordt getoond . In 2005 is op eigen initiatief een Kerstshow gemaakt en in de Lampegiet gespeeld. Het aantal bezoekers was boven verwachting en de reacties van mensen en het eigen plezier in de Kerstshow heeft Barbara Lok en Bram Rebergen doen besluiten opnieuw een Kersthow te produceren. In samenwerking met Wilfresh Music Productions wordt de show productioneel voorbereid.
Barbara Lok en haar koor staan absoluut garant voor een heerlijke avond met muziek en zang en Bram Rebergen zal humor en ernst samen op laten gaan. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en om 22.00 uur. De toegang is gratis en kaarten zijn reeds te reserveren via de website www.entochproducties.nl . De reservering sluit op 15 december.

info(0318) 653382
(06) 43973730
info@entochproducties.nl
www.entochproducties.nl
locatieDe Lampegiet
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl