Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 9 december 2006    Evangelie van 2006-12-09
 titelAlpha-instructiedagen
beschrijvingAlpha-instructiedagen in december

Op de Alpha-instructiedag in Houten van 16 september j.l. waren ruim 400 mensen aanwezig. Het aantal deelnemers aan Alpha-instructiedagen blijft toenemen. Alpha-cursus Nederland merkt dat als gevolg van de oproep aan kerken om deel te nemen aan de landelijke Alpha-uitnodiging het aantal Alpha-cursussen dit jaar toeneemt. Om aan de stijgende trainingsvraag te kunnen voldoen heeft Alpha-cursus Nederland net als vorig jaar een extra instructiedag ingepland in december.

De Alpha-instructiedagen zijn bedoeld voor groepen die willen onderzoeken of de Alpha-cursus ook iets voor hun gemeente is. Daarnaast worden op deze dagen ook de meer en minder ervaren Alpha-teamleden getraind op verschillende gebieden. Men kan kiezen uit een starters-, basis- of verdiepingstraject. Onderwerpen die onder meer aan de orde komen zijn: praktische organisatie van een Alpha-cursus, pastoraat, aanbidding, een Alpha-team leiden, het werven van deelnemers, Alpha-uitnodiging, rol van gebed, enz.

Op 9 december vindt een Alpha-instructiedag plaats in Houten. Op 16 december wordt een Alpha-instructiedag in Zwolle gehouden. Deelname aan de Alpha-instructiedagen kost € 27,- (inclusief lunch). Voor meer info en een aanmeldingsformulier zie www.alpha-cursus.nl . Bellen kan ook: (033) 463 42 86.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marleen van der Hoeven, stafmedewerker Communicatie van Stichting Alpha-cursus Nederland. Tel. (033) 463 42 86. Zij is bereikbaar op maandag en donderdag.

Contactgegevens Stichting Alpha-cursus Nederland:
Johan van Oldenbarneveltlaan 10
3818 HB Amersfoort
tel (033) 463 42 86
fax (033) 465 92 04
marleen@alpha-cursus.nl
www.alpha-cursus.nl

info(033) 463 42 86
marleen@alpha-cursus.nl
www.alpha-cursus.nl
locatieonbekend
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl