Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 11 t/m donderdag 14 december 2006    Evangelie van 2006-12-11
 titelAdventsbezinning 2006
beschrijvingAls voorbereiding op Kerstmis biedt deze 3-daagse adventsbezinning de mogelijkheid tot een diepere bewustwording van de ‘binnenkant’ van dit feest.

Datum
Van maandag 11 december (16u00) tot donderdag 14 december (13u00)

Thema
‘Wakend uitkijken naar het Licht’

Advent betekent ‘aandachtig wachten’
Daarom houdt deze bijzondere periode een specifieke uitnodiging in tot intensere geloofsbeleving. Er is geen beter klimaat dan de stilte om ontvankelijk te worden voor Gods komen en ons te laten doordringen van de heilvolle boodschap van Jezus’ menswording. Zo kan Hij in ons eigen hart en in de wereld geboren worden en kunnen wij meer mens worden voor elkaar.

Inleider
E.H. Hugo Vanmarsenille (Genk)

Als vertrouwde en gewaardeerde predikant in het bezinningscentrum Herkenrode is hij vast en zeker een goede gids op deze weg naar de ‘binnenkant’.

Praktisch
Deelname in de kosten: 120 euro (alles inbegrepen).
Info en inschrijvingen: Zie info

info011/22 12 33
herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
www.herkenrode-abdij-bezinningscentrum.skynetblogs
locatieBezinningscentrum Abdij Herkenrode
plaatsHerkenrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl