Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 18 november 2006    Evangelie van 2006-11-18
 titelTijd voor de kerststal
beschrijvingtijd voor de kerststal

Kerst in zicht!


Zaterdag 18 november is het zover, dan zet in Middelburg Sint Nicolaas voet op Nederlandse bodem.

Enkelen zullen daar geen getuigen van zijn! Zij gaan in de Hildergardiskerk in Rotterdam de kerststal opbouwen die vanaf 6 december door kinderen uit het Oude Noorden wordt bezocht.

Honderden kinderen: allochtoon of autochtoon, christen of moslim zullen bij die stal op zoek gaan naar het antwoord op de vraag: ‘Wanneer is Jezus eigenlijk geboren? In het jaar nul? Of was het vier jaar eerder? En in welk jaar leven we eigenlijk? Is het 2006, 5767 (joodsche jaartelling) of 1427 (islamitische jaartelling)?

Anno Domini: is een interreligieus/ multicultureel gebeuren in een soms kolkende wijk!

U bent uitgenodigd om een foto van de opbouw te plaatsen in uw krant, een foto van het bezoek van de kinderen of een foto als de stal in volle glorie staat!

info(06) 40.94.81.79
rob.lijesen@hetnet.nl
r.lijesen@hetnet.nl
locatieHildegardiskerk
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl