Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 16 november t/m zaterdag 6 december 2003    Evangelie van 2003-11-16
 titelPoppenvoorstelling 3 Pieten en 1 Sint
beschrijvingHet WOLKENTHEATER speelt in totaal vijftig keer de poppenvoorstelling 3 Pieten en 1 Sint voor kinderen die in vluchtelingencentra in Nederland verblijven.

In de voorstelling worden de kinderen door Pietenpoppen met zang en dans voorbereid op de komst van de echte Sint. Wanneer er heel hard op de deur gebonkt wordt is het zover en komt de Goedheiligman met zijn Pieten binnen. Hij kiest de mooiste kleurplaat en deelt, na luid toegezongen te zijn, cadeautjes uit.

De stichting WOLKENTHEATER is opgericht op Valentijnsdag 1993 door een aantal kunstenaars uit het voormalige Joegoslavië en Nederland. Haar doel is om liefdevolle en positieve sprookjes uit verschillende culturen te vertonen aan vluchtelingen-kinderen in Nederland. Met dit Sinterklaasfeest probeert het WOLKENTHEATER niet alleen een leuke middag te organiseren maar ook de integratie te bevorderen.

infoSaskia de Ruiter, (020) 6157233 of pr@wolkentheater.nl . Zie ook www.wolkentheater.nl .
locatie
plaatsDiverse plaatsen
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl