Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdonderdag 30 november t/m zaterdag 2 december 2006    Evangelie van 2006-11-30
 titelFilm: Into Great Silence
beschrijvingFilmvertoning van Into Great Silence onder regie van Philip Gröning aan de Nieuwstraat 377 te Apeldoorn.

Into Great Silence is een zeer nauwkeurige, gedeeltelijke stille meditatie over het kloosterlijke leven in een zeer pure vorm. Geen muziek, behalve de liederen in het klooster, geen interviews, geen commentaar, geen extra materiaal. Het veranderen van de tijd, de seizoenen en de steeds terugkerende elementen van de dag en het gebed staan centraal. Een film die bijna een klooster wordt, in plaats van er één weer te geven. Een film over bewustzijn, absolute aanwezigheid en het leven van mannen die hun leven hebben gewijd aan God in de allerpuurste vorm.

Volkskrant: “Grönings documentaire is een monument voor de onthaasting, voor een levensstijl die bijna verdwenen is. Puurdere cinema is zelden te zien”

Data
do 30 nov t/m za 2 dec: 20.00 uur
zo 3 dec: 14.45 uur
di 5 en wo 6 dec: 20.00 uur

infowww.gigant.nl
Reserveringen: (055) 522 09 93 (na 14.00 uur)
locatieNieuwstraat 377
plaatsApeldoorn (Gelderland)
postcode73
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl