Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Lezing
lezing
Contact Rooms Katholieken
(CRK)

Contact Rooms Katholieken

Website E-mail

Stelt zich ten doel Katholieken met elkaar in contact te brengen in een sfeer van bemoediging en vreugde om het samen Katholiek-zijn.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 13 februari 2007    Evangelie van 2007-02-13
 titelVergrijzing en ontgroening
beschrijvingDe Sint Servatius-academie organiseert een lezing met als thema 'Vergrijzing en ontgroening'. Spreker is mr. drs. H. van Beers.

Vergrijzing en ontgroening, een bestuurlijke uitdaging

Ingegaan wordt o.a. op de demografische ontwikkelingen en de gevolgen die dit heeft. Mr. drs. H.J.G. van Beers heeft zich bereid verklaard een lezing over dit onderwerp te verzorgen. Immers als burgemeester van de gemeente Margraten sinds 2003 en als oud-statenlid, wordt en werd hij in de bestuurlijke praktijk met deze ontwikkelingen geconfronteerd en kan hij dus bij uitstek over de ins en outs informeren.

Zoals gebruikelijk zal de lezing tegen 20.30 uur beginnen, om 19.30 uur voorafgegaan door een H. Mis in de bovenkapel van het seminarie, waarvoor u uiteraard van harte uitgenodigd bent.

Toegang is gratis.

infoJ. Vonhögen (045) 5217873
vonhogen@cuci.nl
organisatieContact Rooms Katholieken
locatieSeminarie Rolduc
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl