Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 26 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-26
 titelLezing Anselm Grün
beschrijvingAnselm Grün geeft lezing in Amsterdam

Ter ere van de verschijning van zijn nieuwste boek ‘De Tien Beloften’ geeft Anselm Grün donderdagavond 26 oktober een lezing in Amsterdam. De presentatie wordt verzorgd door KRO tv-presentator Leo Fijen.

Het boek is door Anselm Grün speciaal geschreven bij de bekende tv-spotjes van de KRO over De Tien Beloften. Geïnteresseerden zijn welkom de lezing en boekpresentatie bij te wonen in het Felix Meritis, Keizersgracht 324 te Amsterdam. In verband met de beperkte ruimte is vooraf reserveren verplicht. Graag via e-mail naar info@uitgeverijtenhave.nl . De entreeprijs bedraagt € 7,50 en is inclusief een consumptie. De Concertzaal is vanaf 19.30 uur geopend. De lezing begint om 20.15 uur. Het boek is die avond ook verkrijgbaar en ligt vanaf 27 oktober voor € 14,90 in de boekhandel. De KRO zendt dit najaar op televisie een serie van 10 afleveringen uit met Anselm Grün over De Tien Beloften.

info info@uitgeverijtenhave.nl
locatieFelix Meritis
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl