Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 25 november 2006    Evangelie van 2006-11-25
 titelDe kleur van het gemis
beschrijvingDe kleur van het gemis

Ben je ziek? Heb je verdriet? Heb je zin om stil te staan bij mooie herinneringen of wil je taal en vorm geven aan moeilijke momenten, dan ben je van harte welkom. Samen gaan we met veel respect en zorg, met kleuren, klei en klanken op weg.

Naar jaarlijkse traditie organiseert claire vanden abbeele sinds 1995 meerdere ontmoetingsdagen per jaar, gespreid over het Vlaamse land. Op zaterdag 25 november 2006 ben je welkom in het Cultuurcentrum Merksem, Kasteel Bouckenborgh, Bredabaan 561, 2710 Merksem van 10 uur tot 17 uur.

Op zo'n ontmoetingsdag kunnen kinderen op verhaal komen door te schilderen, te kleien, te musiceren, te vertellen... Ook jongeren en volwassenen krijgen de kans om elkaar te ontmoeten. Voor hen hebben we een heel apart programma.

De hele dag staat in het teken van verbindende en creatieve ontmoetingen. Claire vanden abbeele zal samen met een verbindend team deze processen met hart en ziel begeleiden.

Deelnameprijs per deelnemer: 15 (lid) of 20 (geen lid) euro.

Voor koffie, cake, thee, frisdrank en soep en alle materiaal wordt gezorgd. Alleen aan je lunchpakket moet je zelf denken.

Breng een foto of een fotokopie van een foto mee van iemand die je dierbaar is.

Wie een muziekinstrument bespeelt mag dit meebrengen.

We hopen dat je erbij zult zijn en dat de verbinding die we ervaren die dag en de dagen erna zullen kleuren!

info clvda@telenet.be
www.clairevandenabbeele.be/deverbindingontmoetingsdag.htm
locatieCultuurcentrum Merksem
plaatsMerksem (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl