Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 19 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-19
 titelAlpha-cursus
beschrijvingWat is de Alpha-cursus?

De Alpha-cursus biedt iedereen een mogelijkheid om uit te zoeken wat het christelijk geloof inhoudt. De bijeenkomsten beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt een inleiding op het thema (een uitgangspunt van het christelijk geloof). Aansluitend is er gelegenheid om in kleine groepen na te praten en uw vragen te stellen.

Wat houdt het in?

De Alpha-cursus duurt tien weken: één avond in de week plus een zaterdag. Wij gaan in Antwerpen van start op donderdag 19 oktober. De slotavond vindt plaats op donderdag 21 december. De tien donderdagavonden komen we bijeen in de parochiale ontmoetingsruimte van Sint-Jacob, Lange Nieuwstraat 73 te Antwerpen. De avonden vangen aan om 18.45 uur met een maaltijd en eindigen omstreeks 21.45 u. Het is mogelijk om de eerste keer geheel vrijblijvend te komen kijken of de cursus iets voor u is.

Wat komt er aan de orde?

In de cursus komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder:

infoPhilippe en Marjolijn
03/233 99 65
locatieSt. Jacobsparochie
plaatsAntwerpen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl