Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 7 t/m zondag 8 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-07
 titelKinderboekenweek: Ooiters lezen voor!
beschrijving7 en 8 oktober aandacht voor de Kinderboekenweek in Het Land van Ooit

Van 4 tot en met 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. De 52ste editie van de Kinderboekenweek wordt ook dit jaar weer gevierd met een breed spectrum aan activiteiten. Ook Het Land van Ooit gaat dit jaar speciale aandacht schenken aan deze Kinderboekenweek, met het motto “De leeuw is los!”.

De Ooiters, de inwoners van Het Land van Ooit, zullen tijdens het weekend van 7 en 8 oktober op diverse lokaties in Het Land van Ooit voorlezen uit Kinderboeken met het thema dieren.

Op de theateragenda, die je op de dag van bezoek krijgt, is te zien welke Ooiter op welke lokatie voorleest.

De Ooiters zullen op hun geheel eigen wijze voorlezen aan de kinderen, zoals alleen zij dat kunnen. Er kunnen dus nog wel eens hilarische momenten ontstaan. Zeker als je weet dat Kloontje Het Reuzenkind nog maar 5 jaar is en dus zelf nog maar net haar eerste woordjes kan lezen. Jean d’Orange en Dame Grandeur zullen natuurlijk met z’n tweeën voorlezen en de Gouverneur van Het Land van Ooit zal de kinderen vanaf zijn troon een leuk verhaal vertellen.

Tot Ooit!

infoLieke Verhofstad
(0416) 377 775
l.verhofstad@ooit.nl
locatieLand van Ooit
plaatsDrunen (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl