Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 21 t/m zondag 22 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-21
 titelAvondschool voor Evangelisatie
beschrijvingVan oktober 2006 tot en met juni 2007 organiseert de Gemeenschap Emmanuel iedere woensdagavond in het Leerhuis te Utrecht de Avondschool voor Evangelisatie. In het weekend van 21 en 22 oktober vindt het startweekend plaats.

Je hebt ervaren dat God leeft. Dat Hij van je houdt. Deze vreugde zou je iedereen wel willen toejuichen. Maar... hoe doe je dat? Deze vraag staat centraal op de avondschool.

De avondschool biedt negen maanden intensieve vorming voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar die met evangelisatie bezig willen. Het programma bestaat uit theoretische studie naar antwoorden op vragen die mensen vaak stellen over geloof en kerk.

Verder gaan we zelf ook praktisch aan de slag met missie- en evangelisatie-acties in Nederland en buitenland.

Op 21/22 oktober is er een startweekend.

Neem voor vragen of aanmelding contact op met:
Ewald Kamphuis
ewaldkamphuis@emmanuelnederland.nl
(024) 322 13 71

Na aanmelding vindt er een toelatingsgesprek plaats.

info(024) 322 13 71
(073) 511 89 57
www.emmanuelnederland.nl
locatieLeerhuis
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl