Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 8 t/m zondag 10 december 2006    Evangelie van 2006-12-08
 titel“pijn en verdriet delen”
beschrijvingOP ADEM KOMEN IN DE ABDIJ VAN BERNE

Je blik verruimen, met andere mensen in gesprek gaan, op zoek gaan naar wat er in je leeft, aandacht schenken aan wat wezenlijk is, tot innerlijke stilte komen, geestelijk bijtanken... De Abdij van Berne te Heeswijk biedt gastvrijheid aan mensen die rust en inspiratie zoeken. Naast mogelijkheden voor individuele gasten en groepen biedt de abdij ook weekends, weken en retraites aan.

Tijdens de dagen bent u te gast in de abdij. U volgt het ritme van de abdijgemeenschap en de maaltijden zijn in de refter van de norbertijnen. Er zijn eenpersoonskamers en enkele tweepersoonskamers. Tussen de programma-onderdelen door kunt u tijd nemen voor rust, een wandeling door de abdijtuin maken of een bezoek brengen aan de boekhandel.
Een greep uit het programma:

infoFrank Kazenbroot
(0413) 299299
Sonja van Dalen
(0413) 299284
gastensecretariaat@abdijvanberne.nl
www.abdijvanberne.nl
locatieAbdij van Berne
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl