Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 23 september 2006    Evangelie van 2006-09-23
 titel19e lustrum Orde van Malta
beschrijvingOp zaterdag 23 september 2006 zal de eucharistieviering in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch in het teken staan van het 19e lustrum van de Souvereine Miitaire Hospitaal Orde van Sint Jan van Jeruzalem, van Rhodos en van Malta, afdeling Nederland.

In deze pontificale eucharistieviering zal mgr. dr. F. Bacqué, apostolisch nuntius te Nederland en erekapelaan SMHOM, afdeling Frankrijk, de hoofdcelebrant zijn. Concelebaranten zijn o.a. mgr. A. Hurkmans, mgr. G. de Korte en mgr. R. Bär.

Om 12.00 uur zal de stoet vertrekken vanaf het Stadhuis op de Markt en zullen de leden van de verschillende Ridderlijke Orden en Broederschappen zich, onder begeleiding van het Bossche Gilde De Oude Schuts en de Vughtse Gilden Sint Barbara & Sint Sebastiaan en Sint-Catharina, naar de Sint-Jan begeven.

info(073) 613 03 14
parochie@sint-jan.nl
www.sint-jan.nl
www.ordevanmalta.nl
locatieSint-Janskathedraal
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl