Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 6 t/m zondag 8 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-06
 titel23 Esther weekend, Vrouw in Beweging
beschrijvingPERSBERICHT


Esther-weekend voor 23ste keer in Conferentiecentrum De Bron

VROUW IN BEWEGING

DALFSEN - Ruach Christian Conference Services houdt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 oktober het 23ste Esther-weekend. Dit keer is het thema ‘Vrouw in beweging’. De Esther-weekenden in Conferentiecentrum De Bron bieden een podium voor vrouwen met een roeping.

Via een gevarieerd programma - met diverse workshops - worden vrouwen gestimuleerd hun gaven en talenten te ontdekken en te gebruiken. Eén van de spreeksters is Colleen Steinke uit Orlando (V.S.) Zij is leidster van een zendingsorganisatie en heeft een profetische bediening, waarmee zij anderen bemoedigt en toerust. Haar visie is om ieder gemeentelid te brengen tot volwassenheid en dienstbaarheid. Verder werken Jannie Reverda van internationale Christelijke vrouwenorganisatie Women Aglow, Yvonne Hoekendijk van Ruach CCS en de Israëlische Orna Gabay mee.

Laatstgenoemde verzorgde vorig jaar een actieve workshop, met de nadruk op sociale en emotionele vaardigheden van mensen. Orna geeft dit jaar een workshop Israëlische dans - om haar Loofhuttenfeest met de gasten te vieren - en presenteert ook haar familievoorstelling Kriebeltje, die ze in het hele land opvoert.

Inschrijven voor het weekend kan al voor 130 euro per persoon. Tijdens het weekend wordt vrijdagavond een heerlijk diner geserveerd en is er een shabbatviering. Zaterdagmiddag kunnen de gasten genieten van een High Tea. Die dag zijn daggasten ook van harte welkom. Zij betalen 47,50 euro per persoon, inclusief entree, lunch en diner.

info(0529) 478700
ruach@filternet.nl
www.ruachccs.nl .
locatieConferentiecentrum De Bron
plaatsDalfsen (Overijssel)
postcode77
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl