Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzondag 17 september 2006    Evangelie van 2006-09-17
 titelIn de tenten van Sem
beschrijvingOntdek de Hebreeuwse wortels van het christendom

‘In de tenten van Sem’

Ruach CCS houdt zondag 17 september de eerste bijbelstudieavond van de vierdelige serie ‘In de tenten van Sem’. Deze reeks avonden krijgen de gasten inzicht in de Hebreeuwse wortels van het christendom. Dit jaar zijn weer verschillende sprekers uitgenodigd.

De studies behandelen het oude verbond van God met het volk Israël, maar ook actuele onderwerpen. Ook worden deze avonden opgevuld met Israëlische muziek of dans en zijn er stands van CGI (Comité Gemeentehulp Israël) en de Internationale Christelijke Ambassade te Jeruzalem.

Jacob Keegstra spreekt zondag over ‘Het verschil tussen Grieks en Hebreeuws denken’. Merv en Merla Watson - die hadden toegezegd te spreken - zijn door omstandigheden verhinderd.

Heleen Bernard spreekt zondag 15 oktober over ‘De vreugde van het Loofhuttenfeest’. Vervolgens spreekt Jan van Barneveld zondag 19 november over ‘Om Sions wil zal ik niet zwijgen’. Tenslotte sluit Mochtar Essid de serie af met het thema ‘In de vergrote tent van Sem’.

De avonden beginnen om 19.30 uur en worden gehouden in Conferentiecentrum De Bron aan de Oude Oever 10 te Dalfsen. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur. Toegang: 6 euro inclusief koffie of thee.

info(0529) 478700
www.ruachccs.nl
ruach@filternet.nl
locatieConferentiecentrum De Bron
plaatsDalfsen (Overijssel)
postcode77
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl