Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 17 september 2006    Evangelie van 2006-09-17
 titelMosselmiddag voor rk dak
beschrijvingGezellige mosselmiddag bij de rk Kerk in Bergen.

Zondagmiddag 17 september organiseert de rooms-katholieke kerk van de heilige Petrus en Paulus aan de Dorpsstraat in het centrum van Bergen een gezellige middag voor het gehele gezin met onbeperkt mosselen eten. De opbrengst komt ten goede van het kerkdak. Het gebouw van de rk kerk in Bergen is een gezichtsbepalend gebouw. Hopelijk heeft het kerkgebouw daarom ook uw steun!

Het doel van deze middag is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de restauratie van het kerkdak. Enige tijd geleden is geconstateerd dat veel leien op het dak van de kerk in Bergen opnieuw vastgezet of vervangen moeten worden. Op dit moment is een gespecialiseerd bedrijf met deze werkzaamheden op het kerkdak begonnen.

Dit is natuurlijk een kostbare zaak. Om die reden zijn al enkele fondswervende acties ondernomen. Met Kerstmis 2004 was de kerststal in de kerk flink uitgebreid met diverse dieren uit Gods schepping. Vorig jaar is de musical 'Het mirakel van Bergen' met succes in onze kerk opgevoerd.

Mosselmiddag voor iedereen
Wij bieden Bergenaren en anderen op zondag 17 september van 15 - 19 uur een gezellige mosselmiddag aan, bedoeld voor iedereen die a. van gezelligheid houdt, b. van mosselen houdt, c. een bijdrage wil leveren aan de restauratie van de kerk (of het kerkdak) en d. om alle andere redenen om die middag naar de Dorpsstraat te komen.

Kaarten kosten € 20,00 (onbeperkt mosselen eten met een glaasje). Daarvan gaat een groot gedeelte naar het restauratiefonds van het kerkdak.

Voor alle kinderen is er een speciaal kinderprogramma met leuke attracties en een heuse tekenwedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. En natuurlijk ... pannenkoeken ... die mogen niet vergeten worden. Kaarten voor het kinderprogramma (kinderen tot 12 jaar) kosten slechts € 7,50 (onbeperkt pannenkoeken eten).

Wat nu als u geen mosselen lust? Tja, het blijft een mosselmiddag, maar we zorgen ook voor iets anders om te eten. Wat nu als het regent? Dan vindt de Mosselmiddag plaats in een bollenschuur aan de Bergerweg (i.p.v. op het kerkplein).

Kaarten bij pastorie
Kaarten zijn (uitsluitend) vooraf verkrijgbaar bij het pastoraal centrum, Dorpsstraat 20, telefoon: (072) 581 25 53.

info(072) 581 25 53
ppb@rkparochiebergennh.nl
www.rkparochiebergennh.nl
locatieKerkplein Petrus en Pauluskerk, Dorpsstraat 20
plaatsBergen (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl