Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 15 september 2006    Evangelie van 2006-09-15
 titelWereldreizigers gezocht!
beschrijvingWereldreizigers gezocht!

Wil je enkele maanden meeleven met een andere cultuur en bijzondere en inspirerende mensen ontmoeten? Is je leeftijd tussen de 18 en 30 jaar? Ga dan via Jongeren & Missie naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Vrijdagavond 15 september start het eerste voorbereidingsweekend. Dit wordt gehouden op het Kasteel (Ridderplein 17) te Gemert (N. Br.).

Jongeren & Missie wil jonge mensen inspireren zich in te zetten voor een betere wereld. Zij worden voorbereid om een tijd het leven te delen met mensen in het zuidelijk deel van de wereld. Omgaan met andere ideeën, gebruiken en leefomstandigheden, maar vooral ook hoe om te gaan met elkaar als mens, staan daarin centraal. Dit geldt ook zo tijdens de voorbereiding en begeleiding.

infoHans Trienekens
hans@jongerenenmissie.nl
(073) 6130715.
www.jongerenenmissie.nl
info@jongerenenmissie.nl
locatieHet Kasteel
plaatsGemert (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl