Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 16 september 2006    Evangelie van 2006-09-16
 titelJongerenviering in de openlucht
beschrijvingJongerenviering in de openlucht

Op zaterdagavond 16 september vindt al weer de volgende activiteit van de WJP (Westlandse Jongeren Parochie) plaats. Om 19.00 uur is er bij de muziektent op het terrein van Westerhonk in Monster een Jongerenviering in de openlucht. In deze viering zingt het Poeldijks Jongerenkoor, PJK.

Na deze Jongerenviering gaan de jongeren op de fiets door de duinen naar het strand van Hoek van Holland voor een gezamenlijk strandvuur met de jongeren vanuit MaNaHO.

Jongeren vanaf 12 jaar, die hier aan deel willen nemen, kunnen zich opgeven via de WJP-website (www.wjp.nl .tt).

Neem een warme trui/jas en voor de zekerheid paraplu en/of regenkleding mee. Bij slecht weer wordt de viering binnen in de Westerkerk op het Westerhonkterrein gehouden. Hou ook de website in de gaten voor de laatste informatie. Tot zaterdagavond 16 september!

infowww.wjp.nl .tt
H.C.M. Stijger
(0174) 280057
H.C.M.Stijger@wxs.nl
locatieWesterhonk
plaatsMonster (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl