Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 2 t/m dinsdag 10 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-02
 titelWat verlangt God van mij ?
beschrijvingHet Rustpunt, karmelitaans centrum voor bezinning en verdieping, organiseert diverse activiteiten.

Je bent uniek. Je hebt eigen noden en verwachtingen. Je verlangt die af te stemmen op Gods verlangen over jou. Graag wil je dit verlangen duidelijker op het spoor komen, op jouw ritme én samen met iemand die je in vertrouwen mag nemen en die je wil oriënteren.
Deze stilte bezinningsdagen verschillen van andere.

Je hebt slechts een gezamelijke inleiding bij aankomst. Er zijn geen onderlinge contacten voorzien. Een sobere daginvulling wordt je aangeboden met morgengebed, eucharistieviering, stille aanbidding, dagsluiting en gezamelijke maaltijden in een vriendelijke stilte.

Elke dag wordt een gesprekstijd van max. 30 minuten voorzien met de begeleider.

Vooral in je verdere groei in verbondenheid met God staat hierbij centraal. Je beschikt verder vrij over je tijdsinvulling.

Max. 12 deelnemers

* persoonlijk begeleide retraite
* volledige stilte.

Spreker:

P. Piet Hoornaert

Kosten:

€ 295,-- verblijfskosten (incl. honoraria).

info09/ 2259571
www.rustpunt.net
info@rustpunt.net
locatieKarmelitaans Centrum 'Het Rustpunt'
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl