Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 20 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-20
 titelJaardienst voor Oud-deken Coenen.
beschrijvingJaardienst voor oud-deken Coenen

Een bijzondere viering in de Sint Martinuskerk

In de dekenale stadskerk Sint Martinus te Weert wordop 20 augustus een bijzondere viering gehouden: de jaardienst ter nagedachtenis van de oud-deken van Weert Coenen, die een jaar geleden is overleden.

Jaardienst deken Coenen

De vorige deken van Weert, deken Coenen, is op zaterdag 20 augustus 2005 overleden. Zondag een jaar later herdenken familie, vrienden, kennissen en parochianen een bijzonder priester en aimabel mens. Voorafgaand aan de Hoogmis (10.00 uur) wordt het portret van deken Coenen onthuld dat is geschilderd door Annelies Hoek uit Weert. Het mannenkoor uit Venray, waar Coenen deken was voordat hij naar Weert kwam, zal de dienst muzikaal opluisteren.

infoJeroen Stein
(06) 52407672.
locatieSint Martinusparochie
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl