Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 9 september 2006    Evangelie van 2006-09-09
 titelZinwebbeurs Bijbels Openluchtmuseum
beschrijvingZinwebbeurs in het Bijbels Openluchtmuseum

Op zaterdag 9 september aanstaande vindt in het Bijbels Openluchtmuseum de Zinwebbeurs plaats. Tussen 12.00 en 18.00 uur is het museum decor voor een bruisende informatie- en activiteitenbeurs rond het thema 'Bewegen en Spiritualiteit'.

De Zinwebbeurs is er voor iedereen die belangstelling heeft voor zingeving, spiritualiteit en levensbeschouwing. Maar wel in die vormen die mensen aanzetten om in beweging te komen. De bezoekers van de Zinwebbeurs maken op deze dag kennis met tal van organisaties, die zich op een informatiemarkt presenteren. Het programma biedt bovendien de keuze uit diverse workshops vol beweging en spiritualiteit. Zo kunt u deelnemen aan workshops ‘zingevende spellen met kinderen’, ‘tai chi’, ‘bewust wandelen’ en ‘barmhartig bewegen’. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje in het speciaal ingerichte Zinwebcafé. Het uitgebreide programma vindt u in de bijlage.

Stichting Zinweb organiseert de Zinwebbeurs in samenwerking met het Bijbels Openluchtmuseum. Het museum biedt het kleurrijke en belevingsgeoriënteerde decor voor deze dag. De bezoekers van de Zinwebbeurs kunnen het museum natuurlijk vrij bezichtigen, inclusief de wervelende introshow die sinds 21 juni te zien is. Het Bijbels Openluchtmuseum heeft onlangs bekend gemaakt dat het vanaf 20 maart 2007 Museumpark Orientalis zal heten. De samenwerking met Zinweb ligt in de lijn van de nieuwe koers die het museum in is geslagen. Het museum wil de eenheid in verscheidenheid tonen van culturen en religies, in het bijzonder die van jodendom, christendom en islam. De bezoekers van het museum krijgen de kans zich te oriënteren op zingeving en spiritualiteit en op de verschillende culturen en religies.

toegang: € 14,50 pp - museum geopend vanaf 10.00 uur - ontvangst en welkomstwoord om 11.30 uur - programma van 12.00 - 18.00 uur.

Het Bijbels Openluchtmuseum is tussen 20 maart en 2 november dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Entreeprijs: volwassen € 9,50; kinderen tot 13 jaar € 5,00.
Korting is er voor ouderen, CJP’ers en museumkaarthouders.

Bijbels Openluchtmuseum wordt vanaf 20 maart 2007

MUSEUMPARK
ORIENTALIS
CULTUUR & RELIGIE

info(024) 3823110
info@zinweb.nl
www.zinweb.nl
info@bijbelsopenluchtmuseum.nl
www.bijbelsopenluchtmuseum.nl
locatieBijbels Openluchtmuseum
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl