Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 23 t/m vrijdag 27 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-23
 titelDe Kloosterkaravaan
beschrijvingDe Kloosterkaravaan: Ontdek de wereld van de kloosters

Heb je zin in een bijzondere fietsvakantie in Nederland?

Ga dan mee met de ‘Kloosterkaravaan’: een fietstocht voor jongeren tussen 17 en 27 jaar van klooster naar klooster. Het is een bijzondere ontdekkingstocht in een vaak onbekende, want gesloten wereld.

De karavaan trekt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober 2006 langs een vijftal kloosters in Megen, Vught en Tilburg. Dit staat je te wachten: lekker fietsen, overnachten in kloosters, stilte en rust ervaren en de handen uit de mouwen steken. Onderweg maak je kennis met de wijsheden die in de kloosters ‘verborgen’ liggen.

Aan alle onderdelen van het leven in een klooster doe je mee. Elk klooster heeft zijn eigen sfeer, zijn eigen spiritualiteit. Het ene klooster vraagt je mee te doen aan een meditatie in het holst van de nacht. Het andere wil graag dat je helpt bij het bereiden van het kloostermaal.

Je krijgt tijdens deze pelgrimstocht ook de gelegenheid om stil te staan bij wat belangrijk is in de tocht van je leven. Naast bezinning, waarbij het niet uitmaakt hoe veel of hoe weinig je gelooft, wil de tocht je ook een leuke vakantie bezorgen.

Wat moet je meenemen? Een luchtbed en een slaapzak. Je fietst hooguit 40 km per dag. Een busje vervoert de bagage. De kosten bedragen € 80,- Er is plaats voor 15 deelnemers.

infowww.kloosterkaravaan.nl
(0412) 465770
Sjoerd Hertog
Fer van der Reijken
locatieonbekend
plaatsonbekend
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl