Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 17 t/m zondag 20 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-17
 titelPolitieke Campagne Flevo Festival
beschrijvingPolitieke campagne op Flevo Festival 2006

Verschillende politici zoals Minister Van Aardenne, Andre Rouvoet, Jan Marijnissen en minister-president Jan Peter Balkenende zullen op het Flevo Festival 2006 in debat gaan met jongeren over onderwerpen zoals ‘Waarom stemmen’. Het Flevo Festival vindt plaats van 17 tot en met 20 augustus op Landgoed ‘Velder’ in Liempde (NB).

Elke festivaldag kunnen jongeren een speciale ansichtkaart beschrijven waarop hun wens voor de toekomst van Nederland kan worden gezet. De minister-president Jan Peter Balkenende hoopt al deze kaarten op zaterdagmiddag 19 augustus in ontvangst te komen nemen. Minister Van Aardenne (Ontwikkelingssamenwerking) werkt op zaterdag mee aan het programma in samenwerking met Kerkinactie en ICCO genaamd ‘Geld maakt wel gelukkig’, over schuldkwijtschelding aan de Derde Wereld. Andre Rouvoet (ChristenUnie), Jan Marijnissen (SP) en Camiel Eurlings (CDA) debatteren onder leiding van Tijs van den Brink (Netwerk o.a.) over waarom jongeren zouden moeten gaan stemmen. Femke Halsema (GroenLinks) doet mee aan de CNV-debatwedstrijd onder leiding van Rene Paas (voorzitter CNV) over jongeren en werk.

Het Flevo Festival vindt plaats van 17 tot en met 20 augustus op Landgoed 'Velder' in Liempde (NB). Naast programma’s wordt er op het festivalterrein veel keuze uit muziek, cabaret, theater, lezingen, kunst en sport geboden. Het evenement biedt jongeren volop de kans om in een ongedwongen sfeer iets of meer te ontdekken over het christelijk geloof.

info(0343) 518872
(06) 46043451
carolien@flevofestival.nl
www.flevofestival.nl
locatieLandgoed Velder
plaatsLiempde (Noord-Brabant)
postcode52
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl