Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
TeenerTime

TeenerTime

Nieuwe beweging voor eigentijdse, katholieke en creatieve catechese
voor tieners. Jong en enthousiast. Gestart in 1995 in Beverwijk,
uitbreidend naar de rest van Nederland

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 8 juni 2007    Evangelie van 2007-06-08
 titelTeenerTime over schepping en evolutie
beschrijvingMeeting van TeenerTime Beverwijk. Veel afwisseling: multi-media, deelgroepen, gezelligheid, gesprek, ontmoeting, inleiding etc.

Thema van deze keer is

Schepping of evolutie

Op vrijdagavond 8 juni 2007 organiseert TeenerTime een meeting over ”hoe het nou allemaal gekomen is”. Je wordt doodgegooid met discussies over schepping, evolutie, 6-dagen-strijd, apen als opa en dinosaurussen die nooit in de Ark pasten. En wat moet je daar nou mee? Heeft deze discussie wat van doen met mijn leven?

Het wordt een boeiende avond met onverwachte invalshoeken. Helder, met onderling gesprek en zonder gezwam in de ruimte. Daarom geven we eerst 'n stuk informatie over het onderwerp. Dan weten we waar we het wél over hebben en waar we het níet over hebben. Interessant dus. En de moeite waard om mee te maken!

Deze avond wordt gehouden in het TeenerTimeHonk in Alkmaar (in de Blije Mare). We beginnen om 18.15 uur met een broodmaaltijd, daarna 'n korte gebedsviering en daarna: ”From Scratch ...” (= vanuit het niets). De avond duurt tot 22.00 uur.

De tieners uit Beverwijk verzamelen zich om 17.30 uur bij de Apostelkerk te Beverwijk om van daaruit gezamenlijk naar Alkmaar te gaan.

Opgeven kan
via e-mail ( fromscratch@teenertime.nl )
telefonisch bij Kees (0652 065 021).

We vragen € 2,= per persoon all-in (TeenerTimeLeden betalen € 1,=).

infoKees Koopman, (06) 52065021
beverwijk@teenertime.nl
www.teenertime.nl
organisatieTeenerTime
locatieZaal 'Het Rak'
plaatsAlkmaar (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl