Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf vrijdag 12 januari 2007    Evangelie van 2007-01-12
 titelIn gesprek over de geestelijke weg 2
beschrijvingIn het programma 'In gesprek over de geestelijke weg' wordt in vier modules van ieder acht bijeenkomsten ingegaan op thema's met de zoektocht van mensen naar de Goddelijke intimiteit waartoe zij geroepen zijn. In deze tweede module worden de thema's ingeleid vanuit mystieke teksten.

Het Titus Brandsma Instituut is een studie-instituut voor spiritualiteit en mystiek en wil christelijke tradities opnieuw toegankelijk maken.

De modules zijn ook apart te volgen. De bijeenkomsten van de tweede module zijn op 12/1, 26/1, 9/2, 23/2, 9/3, 23/3, 20/4 en 11/5, steeds van 16.30 tot 20.15 uur (met een etenspauze).

infoDrs. Bep Meereboer
(024) 344 53 91
www.kun.nl/tbi
locatieTitus Brandsma Memorial
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl