Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 24 januari 2004    Evangelie van 2004-01-24
 titel"Kunst en Kitsch" veiling
beschrijvingOp zaterdag 24 januari 2004 houdt de Odulphuskerk ten behoeve van de restauratie van de kerktoren een 'Kunst en Kitsch' veiling.
Diverse schilderijen, etsen en beelden van diverse kunstenaars uit de omgeving en vroegere in de kerk gebruikte artikelen worden ter veiling aangeboden.

De veiling wordt gehouden in Het Wapen van Assendelft en start om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is er ‘kijkinloop’. Het Wapen van Assendelft is gelegen aan de Dorpsstraat 533 te Assendelft, tegenover de kerk.

infoSecretariaat van de H. Odulphuskerk, (075) 6871206
locatie't Wapen van Assendelft, Dorpsstraat 533, tegenover de H. Odulphus
plaatsAssendelft (Noord-Holland)
postcode15
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl