Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 14 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-14
 titel24e Echte Liefde Wacht
beschrijvingVoor de vierenwintigste keer vindt de bijeenkomst Echte Liefde Wacht plaats, georganiseerd door de Pro Vita Jongerenaktie.

Echte Liefde Wacht is bedoeld voor jongeren van 16 tot 30 jaar die op christelijke wijze willen leven en zich zuiver willen voorbereiden op hun huwelijk. Op deze dag komen telkens enthousiaste jongeren samen voor een dag van ontmoeting, zang, gebed, voordrachten en ontspanning.

Wij hopen zoals voorgaande malen vele jongeren te mogen begroeten die 'diepgang' in het leven zoeken.

info015/42 28 14
elw@provita.be
www.echteliefdewacht.be
locatieparochiecentrum St.-Catharina
plaatsSt.-Katelijne-Waver (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl