Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf woensdag 30 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-30
 titelMarriage Course
beschrijvingAfdeling Huwelijk en Gezin van Bisdom Den Bosch organiseert een huwelijksverdiepingscursus genaamd de “marriage course”. Deze zal plaatsvinden vanaf 30 augustus tot 15 november 2006 op 8 woensdagavonden.

De marriage course in katholieke setting is bedoeld voor alle katholieke echtparen die willen werken aan een huwelijk dat een leven lang duurt. De cursus duurt 7 avonden (en een introductie-avond) waarin je als echtpaar samen uit bent! Je begint met een heerlijke maaltijd, In alle rust kan er worden gepraat over zaken waar je in de drukte van het dagelijkse leven niet aan toe komt. De volgende onderwerpen komen aan de orde: elkaar laten zien wat je nodig hebt, effectief communiceren, conflicten oplossen, pijn uit het verleden verwerken, hoe maak je duidelijk dat je van elkaar houdt, omgan met ouders en schoonouders, seksuele intimiteit, tijd nemen voor elkaar en plezier maken. Er zijn geen groepsgesprekken, slechts met de eigen huwelijkspartner wordt gepraat naar aanleiding van inleidingen.

Data
30 augustus
20 september
27 september
4 oktober
11 oktober
25 oktober
8 november
15 november

De kosten zijn € 120 per echtpaar
Dat is inclusief het werkboekje en 8 keer een heerlijke maaltijd.
(de kosten mogen nooit een belemmering zijn voor deelname;
als dat wel het geval is, neem dan contact op)

De avonden vinden plaats in Parochiezaal Sint Lucas, Zuiderparkweg 301 te 's-Hertogenbosch.

infoIlona Langendonck
(06) 27 54 06 84
ilangendonck@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl
organisatieBisdom Den Bosch
locatieParochiezaal Sint Lucas, Zuiderparkweg 301
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl