Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Nederlandse Sint Gregoriusvereniging
(NSGV)

Nederlandse Sint Gregoriusvereniging

Website E-mail

Behartigt de belangen van al diegenen die regelmatig zingen in een kerkkoor en bevordert de liturgische muziek.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf donderdag 7 september 2006    Evangelie van 2006-09-07
 titelBasiscursus 1 koordirigent
beschrijvingDe NSGV organiseert van 7 september 2006 t/m 25 januari 2007 weer een Basiscursus 1 koordirigent.

De basiscursus 1 is bedoeld voor ieder met succes onze oriëntatiecursus koordirigent (voorjaar 2006) heeft gevolgd. Verder bent u welkom wanneer u al een zekere kennis heeft van de muziektheorie (toonhoogte, notenwaarden en rusten, maatsoorten), een toon zuiver kunt overnemen, geen onoverkomelijke stemproblemen heeft en in uw armbewegingen blijk geeft van maatgevoel.

We gaan in de cursus grotendeels uit van de praktijk van een rooms-katholiek kerkkoor. We denken daarbij aan alle soorten van kerkkoren: kinder-, jongeren-, midden-, dames-, heren- en gemengde koren. Maar ieder die onze uitgangspunten respecteert en aan de cursus mee wil doen om zich als dirigent te laten scholen is van harte welkom.

info(023) 511 26 86
www.nsgvhaarlem.nl
organisatieNederlandse Sint Gregoriusvereniging
locatiePastoraal Centrum van het bisdom Haarlem
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl