Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 27 augustus t/m zaterdag 2 september 2006    Evangelie van 2006-08-27
 titelWie zegt gij dat Ik ben ?
beschrijvingAan de hand van het evangelie volgen we Jezus op zijn weg naar Jeruzalem. Het aandachtig lezen van het evangelie wordt tot een gebed en een concrete manier van navolging. Het evangelie openbaart ons wie Jezus is en welke consequentie het heeft Hem te aanvaarden.

Leiding: Zeh. Dr. J Liesen.

Zeh. Dr. J. Liesen is priester gewijd in 1984, was kapelaan in Eygelshoven en studeerde bijbelwetenschap in Rome en Jeruzalem. Hij is docent exegese aan de Grootseminaries van Roermond (Rolduc) en Den Bosch (St. Janscentrum)en begeleidt retraites en bezinningsdagen.
Hij is in 2004 lid geworden van de internationale theologencommissie in Rome.

Aanvang: Zondag, 27 augustus, 17.00 uur.
Sluiting: Zaterdag, 2 september, 10.00 uur.

Kosten: € 184,--.

infoZr. M. Gisela
(046) 4525380
Regina.carmeli@home.nl
locatieBezinningshuis Regina Carmeli
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl