Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 19 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-19
 titelMissie Familiedag
beschrijvingDe tweejaarlijkse Missie-Familiedag zal dit jaar op 19 augustus plaatsvinden in het jeugd- en jongerencentrum Don Bosco in Apeldoorn.
Uiteraard is iedereen welkom die de salesiaanse missie een warm hart toedraagt.
U kunt al vanaf 10.30 uur terecht in Centrum Don Bosco. U kunt dat vinden in de Apeldoornse wijk, sluisoordlaan 200, 7302 EN APELDOORN.

om 11.15 uur is er een eucharistieviering waarin pater Mark Tips, de vicaris van onze provinciaal, voor zal gaan.

Daarna rond 12.30 uur bent u welkom aan de lunch.

Dan is het tijd voor de informele ontmoeting en er zal ook een dvd-film vertoond worden van het werk van de stichting Sawasdee die zich inzet voor het werk van Johan Visser in Cambodja.

Na de thee- koffiepauze zal pater Herman Spronck, nu de gedelegeerde van de provinciaal, het woord voeren.

Daarna is het tijd voor en aperatief, zodat het eten goed zal smaken. Daarna zal ieder hopelijk voldaan naar huis gaan om alsvast weer te verlangen naar een volgende ontmoeting.

info(035) 6091580
dbgn@donbosco.nl
locatieJeugd- en Jongerencentrum
plaatsApeldoorn (Gelderland)
postcode73
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl