Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 6 t/m zondag 8 oktober 2006    Evangelie van 2006-10-06
 titelOntmoeting Don Bosco Centrum
beschrijvingDit weekend dat gehouden wordt in het ontmoetingscentrum te Assel bij Apeldoorn op de Veluwe, zal bestaan uit losse onderdelen over alles wat u altijd al wilde weten over Don Bosco.

Iedereen kan per onderdeel inschrijven. Er is er mogelijkheid om te overnachten en mee te eten.

Het uitgebreide programma en de inschrijving worden in het nummer van uw Don Bosco NU van augustus geplaatst.

U kunt nu alvast het weekend in uw agenda reserveren.

Wat er zoal aan bod komt:

- Het leven van Don Bosco.

- Zijn spiritualiteit en zijn bijzondere werkwijze.

- Het Don Boscowerk in Nederland en wereldwijd.

- Het uitwisselen van eravringen met Don Boscowerkers en jongeren met anderen uit het werkveld en de organisaties van jeugd en jongeren.

- Informatie over een Don Boscoreis in mei 2007, waarbij bestuurders, personeel en vrijwilligers uit de Don Boscowerken voorrang hebben bij de inschrijving. De reis wordt georganiseerd door de Don Bosco Groep Nederland.

- Verder zal er een boeken- en informatiemarkt zijn.

De organisatie van dit weekend is in handen van de taakhouder vorming Don Bosco Werken Nederland, in samenwerking met de salesianen van Don Bosco, de Don Bosco Groep Nederland en het Assel Don Bosco Centrum.

infoHannie Webbers
(035) 6091595
dbgn@donbosco.nl
locatieAssel Don Bosco Centrum
plaatsAssel (Gelderland)
postcode73
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl