Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 3 september 2006    Evangelie van 2006-09-03
 titelGa mee wandelen!
beschrijvingOp 3 september opent het Jongerenplatform Bisdom Haarlem het seizoen met een wandeltocht! Loop je gezellig mee?

Wie?
Jongeren die zin hebben samen met ons een mooie wandeling te maken in een prachtig natuurgebied en willen kennismaken met het enthousiasme en geloof van (andere) katholieke jongeren (16-30 jr) zijn van harte welkom. Ook jongeren die in het afgelopen seizoen aanwezig waren bij de wereldjongerendagen, de nachttocht naar Heiloo, de Stille Omgang, het kerstdiner in Langedijk, de palmzondagviering, de Bavo-dag (als vrijwilliger) of de seizoensafsluiting zijn van harte uitgenodigd!

Waar?
We zijn van plan de route: Rondje Naardermeer te lopen. Dit is een prachtige route rond het Naardermeer (dûh). We zullen verzamelen bij het startpunt van de route en vol goede moed proberen de 17 kilometer lange tocht tot een goed einde te brengen. Het beginpunt is de parkeerplaats aan Meerkade, bij boerderij Stadszicht (zie kaartje), en we zullen eindigen bij het station van Naarden-Bussum. Bedenk van te voren wel even wat voor schoenen je meeneemt, want de tocht is niet al te kort en je loopt door de natuur.

Dagindeling
10.00 uur(optioneel) Eucharistieviering in de Sint Vitus Parochie in Naarden (www.sintvitus.nl)
13.00 uurVertrek vanaf het startpunt, we hopen dat je er dan zal zijn, of anders zul je moeten rennen om ons bij te halen.
halverwegeWe kiezen een mooi plekje uit om gezellig te gaan picknicken! Neem wel je eigen broodjes en drinken mee!
18.00 uurRond deze tijd proberen we weer terug te zijn. We kunnen nog met z'n allen een patatje halen in de stad en daarna is het uitzwaaien!

Kosten
Helemaal gratis, het kost ons namelijk deze keer ook lekker niks, alles wat je die dag wilt eten of drinken mag je zelf meenemen.

Route
Vanaf station Naarden Bussum neem je de Slochterenlaan die overgaat in de Thorbeckelaan. Die uitlopen, rechtsaf Cort van der Lindenlaan in, die aan de andere kant van het spoor de Koningin Wilhelminalaan heet. linksaf Graaf Willem de Oudelaan in, doorlopen tot de Meerkade, waar je het parkeerterrein vindt.

Opgeven
Wil je gezellig meelopen? Stuur even een mailtje naar jongerenpastoraat@bisdomhaarlem.nl . Mocht er namelijk die dag bijvoorbeeld storm worden voorspeld, dan is het wel handig alle deelnemers van te voren even te kunnen meedelen dat de wandeling niet doorgaat, maar dat hopen we natuurlijk niet!

info davidvandiepen@gmail.com
www.bisdomhaarlem.nl/jongeren
organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieNaardermeer
plaatsNaarden (Noord-Holland)
postcode14
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl