Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerwoensdag 14 t/m donderdag 15 juni 2006    Evangelie van 2006-06-14
 titel24uurs Aanbidding
beschrijvingUitstelling en aanbidding op 14 en 15 juni met als thema:

Vrede in de wereld, vrede in ons hart

Op woensdag 14 juni en donderdag 15 juni (sacramentsdag) organiseert de Emmausparochie te Zeist de jaarlijkse 24uurs Aanbidding van het Allerheiligste.

Opening: op woensdag 14 juni om 19.00 uur met een Eucharistieviering in de St. Joseph-kerk. De gehele nacht blijft de kerk open voor iedereen die kortere of langere tijd bij het uitgestelde Allerheiligste wil mediteren of bidden voor de vrede.

Tijdens de 24 uur durende gebedsperiode zullen de stilteperiodes worden afgewisseld met gezamenlijk gebed en sacrale muziek.

Sluiting: op donderdag 15 juni om 19.00 uur met een Eucharistieviering en processie.

Het Emmauskoor en het Gregoriaans koor zullen de vieringen muzikaal opluisteren.

Voor meer informatie: www.aanbiddingzeist.nl
De werkgroep zoekt nog personen die deel willen nemen aan het rooster van “ononderbroken aanwezigheid” zowel gedurende de nachtelijke uren als overdag.

infoJ. Hanraets
(030) 6925712
hanraets@wanadoo.nl
www.aanbiddingzeist.nl
locatieEmmausparochie
plaatsZeist (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl