Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2006    Evangelie van 2006-06-09
 titelZomertour FUSED
beschrijvingZomertour FUSED samen met Timon & Michiel

Aanbiddingsband FUSED komt in juni naar IJsselmuiden, Rotterdam en Utrecht om de nieuwe cd ‘Niemand kent de dag’ live te spelen. Daarbij zal de band worden ondersteund door hun vrienden Timon & Michiel, die onlangs de mini-CD ‘Hou van ons’ uitbrachten.

Eind april speelde FUSED ook al samen met de jongens van ‘Hou van ons’, op het SoulSurvivor festival. Daar presenteerde label Highway Music met enige trots de twee nieuwe cd’s ‘Niemand kent de dag’ en ‘Hou van ons’.

‘Niemand kent de dag’ is een Nederlandstalige aanbiddings cd, waarbij het verlangen naar de terugkomst van Jezus de rode draad vormt. De cd bevat zeven nieuwe aanbiddingsliedjes en vijf bekende opwekkingsliedjes, die in een eigentijds jasje gestoken zijn. Ook ‘Hou van ons’ is een Nederlandstalige cd, die zowel luisterliedjes als liedjes voor samenzang bevat. Anthony Fountain hielp het schrijversduo Timon Borgdorff & Michiel van Heusden als producer en samen met bevriende muzikanten maakten ze zes frisse nederpopliedjes.

FUSED werkte al eerder samen met Michiel van Heusden voor de cd ‘Bereid de weg’. Voor die cd schreef hij samen met FUSED-zanger Rutger Verhoek alle liedjes. Ook aan ‘Niemand kent de dag’ leverde Van Heusden een belangrijke bijdrage als tekstschrijver.

Tijdens de zomertour presenteren FUSED en Timon & Michiel (met band) hun nieuwe cd’s met optredens in IJsselmuiden (regio Zwolle), Rotterdam en Utrecht:

9 juni in ‘De Hoeksteen’, Goudplevier 103, IJsselmuiden (toegang gratis)

10 juni in de ‘Breepleinkerk’, van Malsenstraat 104, Rotterdam (toegang: 5,=, kaarten online reserveren bij www.interticket.nl)

11 juni in het V.E.G. gebouw, Boothstraat 7, Utrecht (toegang: 5,=, kaarten online reserveren bij www.interticket.nl)

Gospelkoor DeeVee zal beide bands bij de tour ondersteunen.

infoAswin v.d. Linde
(06) 41018192
info@befused.nl
www.befused.nl
locatieDiversen
plaatsIJsselmuiden (Overijssel)
postcode82
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl