Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 19 t/m zondag 21 mei 2006    Evangelie van 2006-05-19
 titelLions Green Fair
beschrijvingDe Lions Club Wieringermeer e.o. organiseert ten bate van het goede doel op 19, 20 en 21 mei 2006 de Lions Green Fair 2006. Deze fair vindt plaats rond de voormalige eendenkooi in Hippolytushoef op het geheime waddeneiland Wieringen in Noord-Holland.

Locatie
Vanuit een verharde landelijke weg leiden diverse bospaadjes de bezoekers naar de verschillende gedeeltes van het land waar de pagodetenten staan opgesteld. De gevarieerde opstelling en het verrassende aanbod op een unieke locatie bij de eendenvijver zorgt voor een levendige sfeer waarbij bezoekers zelf ook aan de slag kunnen gaan bij verschillende workshops. Over de drie dagen verdeeld zijn er verschillende boeiende demonstraties te bezoeken w.o. een demonstratie van valkenier Leon Arends en het Noordelijk Ballonvaartcentrum uit Joure. Het aanbod van ruim 80 standhouders bestaat uit allerlei producten op het gebied van lifestyle, wonen, landelijke kleding, planten en bloemen, decoratie en andere zaken die het leven veraangenamen.

De fair wordt gecombineerd met het thema Lifestyle & Gezondheid. Bezoekers kunnen ‘shoppen’ bij verschillende aanbieders van diensten en producten die te maken hebben met ‘het gezonde leven’. Alle ondernemers van het thema ‘gezondheid’ laten iets van hun kunnen zien.

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag van 10.00 - 19.00 uur
Zondag van 10.00 - 18.00 uur

Entree
€ 5,00 p.p.
kinderen tot 12 jaar gratis
parkeren € 1,00

infowww.lions-club.nl
info@lions-club.nl
(0227) 60 45 88
(06) 290 30 145
www.lionsgreenfair.nl
locatieLions Club Wieringermeer
plaatsHippolytushoef
postcode17
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl