Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 3 juni 2006    Evangelie van 2006-06-03
 titelNCRV Pinksterconcert
beschrijvingNCRV Pinksterconcert met mooiste religieuze liederen in Janskerk Utrecht

Op zaterdag 3 juni organiseert de NCRV een speciaal Pinksterconcert in de Janskerk in Utrecht. De afgelopen maanden vroeg het NCRV Radio 747-programma Te Deum Laudamus luisteraars naar hun mooiste religieuze liederen.

Tijdens het concert wordt de Top-Tien van deze mooiste kerkelijke liederen uitgevoerd door het Vocaal Ensemble Cantare, met medewerking van organist Toon Hagen. NCRV-presentator Jacobine Geel spreekt over religieuze liederen in de bijbel.

Te Deum Laudamus-presentator Lex Bohlmeijer praat met diverse gasten, waaronder pianist Gregor Bak, musicoloog Christiaan Winter en tekstschrijver Sytze de Vries. Gregor Bak nodigt het publiek uit om mee te zingen.

Het concert vindt plaats in de Janskerk op het Janskerkhof te Utrecht, vanaf 10.30 uur. De toegang bedraagt 2,50 euro per persoon (inclusief kopje koffie of thee). Het concert wordt tevens uitgezonden op zondag 4 juni (Eerste Pinksterdag) op Radio 747, 09.00 - 10.00 uur.

infoNCRV-reserveringslijn
(0900) 0215
locatieJanskerk
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl