Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 7 t/m zondag 9 november 2003    Evangelie van 2003-11-07
 titelCreatief rond het kruis
beschrijvingOmdat het kruis van de Wereldjongerendagen tussen 28 november en 19 december in Nederland zal zijn, wordt er een creatieve productie voorbereidt die het toernee van het kruis door de bisdommen zal begeleiden.

Houd je van mime, dansen en drama en heb je ervaring in bijvoorbeeld ballet, moderne dans, bewegingstheater of toneel? Reageer dan snel als je tussen de 15 en 25 jaar bent.

Tijdens twee voorbereidingsweekenden - 7 t/m 9 november en 14 t/m 16 december - leer je een combinatie van dans- en bewegingstheater. Dit maakt onderdeel uit van de creatieve productie die opgevoerd wordt tijdens het toernee van het WJD-kruis.

info(0492)477657 of l.keyzer@kcv-net.nl
organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieWordt nog bekendgemaakt
plaatsVolgt nog
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl