Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 25 t/m donderdag 31 augustus 2006    Evangelie van 2006-08-25
 titelGod zoeken in alle dingen (retraite)
beschrijvingGod zoeken in alle dingen - een vijfdaagse retraite

Gebed en leven zijn geen twee aparte vakjes van ons bestaan. God laat zich immers vinden in álle dingen, en ons gebed wordt vaak doorkruisd en gevoed door wat we in ons leven meemaken. Daarom is het goed dat we steeds met volle aandacht betrokken zijn op wat we doen en wat ons overkomt.

Tijdens deze retraite gaan we uit van de ignatiaanse spiritualiteit, gevoeliger worden voor de ontmoeting met God in ons gebed en in ons leven. Elke dag geeft professor Herwig Arts daartoe twee inleidingen. Deze groepsretraite verloopt in stilte.

infop. Herwig Arts
011/278420
info@bezinningscentrumgodsheide.be
www.bezinningscentrumgodsheide.be
locatieBezinningscentrum 'Godsheide'
plaatsHasselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl