Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 19 juni 2006    Evangelie van 2006-06-19
 titelKanker in het Gezin
beschrijvingKanker in het Gezin.......
Leven in een web van onzekerheden.

Jaarlijks krijgen er in Nederland 75.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Daarvan zijn er 38.000 mensen die het bericht krijgen dat 'genezen niet meer mogelijk is'.

Het Rustpunt, karmelitaans centrum voor bezinnng en verdieping, verzorgt een lezing rond dit thema.

Er wordt stilgestaan bij de gevolgen die dit heeft voor het gezin. Ook de brede omgeving wordt niet vergeten: familie, leerkrachten, vrienden, buren en collega's.

Kanker heb je niet alleen. De gezinsleden lijden mee. Ook voor hen staat het leven op zijn kop.

Tijdens deze lezing staat niet alleen de persoon die de confrontatie met kanker moet aangaan centraal, ook aandacht voor de gezinsleden wordt belicht.

Van hen wordt verwacht dat 'ze zorgen voor'... maar wie zorgt er voor hen ?

De kosten zijn 5 euro en de ontmoeting vindt plaats in de Grote zaal, onder leiding van Dhr. Harry De Bock. De avond begint om 19.30 en eindigt om 22.00 uur.

info09/ 2259571
www.rustpunt.net
info@rustpunt.net
locatieKarmelitaans Centrum 'Het Rustpunt'
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl