Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 23 oktober 2003    Evangelie van 2003-10-23
 titelDanneels over huwelijk&gezin
beschrijvingDe International Academy for Marital Spirituality (INTAMS) - in samenwerking met de Library for the Interdisciplinary Study of Marriage (LIBISMA) - heeft het genoegen u uit te nodigen voor een lezing en gesprek (in het Frans) door met kardinaal Godfried Danneels, aartsbischop van Mechelen-Brussel, over het huwelijk&gezin als hoeksteen van de hedendaagse maatschappij, op donderdag 23 oktober om 20.00 uur stipt (deuren openen om 19u30) in de lokalen van INTAMS, Steenweg naar Grote Hut 156A te Sint-Genesius-Rode.

Toegangsprijs 5 euro p.p. Graag vooraf inschrijven, telefonisch (02 359 9202), per fax (02 358 5790) of via email ( intams@skynet.be ).

INTAMS is een internationaal instituut dat zich toelegt op interdisciplinair onderzoek op het vlak van huwelijk, huwelijksspiritualiteit en aanverwante thema’s. Jaarlijks worden verscheidene openbare lezingen georganiseerd.

info02/3599202 of intams@skynet.be , ook voor aanmelden. Zie ook www.intams.org
locatieSteenweg naar Grote Hut 156A
plaatsSint-Genesius-Rode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl