Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzondag 7 mei 2006    Evangelie van 2006-05-07
 titelNieuwe website Theologie Studeren
beschrijvingNieuwe website Theologiestuderen.nl

Bij gelegenheid van Roepingenzondag op 7 mei 2006 gaat een nieuwe website de lucht in voor iedereen die informatie zoekt over een studie theologie: www.theologiestuderen.nl . De website is een portal, met adressen van de instellingen waar theologie gestudeerd kan worden. Ook instellingen voor opleidingen die voorbereiden op vrijwilligerswerk als gebedsleider of jongerenwerker worden aangegeven. Verder staan fondsen vermeld die studenten theologie kunnen ondersteunen.

De website is een initiatief van de noordelijke bisdommen in samenwerking met de KTU te Utrecht en de Fontys Hogeschool vestigingen Amsterdam en Hengelo, verenigd in de commissie Publiciteit van de Commissie Overleg Bisdommen en KTU.

Op Roepingenzondag, de vijfde zondag na Pasen, besteedt de rooms-katholieke kerk wereldwijd aandacht aan roepingen. In Nederland bundelen de bisdommen de krachten in een jaarlijkse campagne, waarop gebedenboekjes, folders en posters worden uitgebracht. Dit jaar rond het thema ‘Kom, volg mij’.

infowww.roepingenzondag.nl
Willien van Wieringen
(010) 2815171
w.v.wieringen@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl
locatiegeen
plaatsgeen
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl