Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 21 mei 2006    Evangelie van 2006-05-21
 titelSembattu Verheij Stichting
beschrijvingSembattu Verheij Stichting

Mien Verheij uit Doetinchem heeft in haar leven veel gedaan voor de mensen in Sembattu, een dorp in Zuid-Inda. Ze heeft putten geslagen, scholen gebouwd, huisjes laten bouwen voor de aller armste en mensen in nood geholpen. Vanwege haar hoge leeftijd heeft Mien Verheij haar werkzaamheden voor Sembattu sinds enkele jaren overgedragen aan de Sembattu Verheij Stichting en de Stichting Vrienden van de derde wereld. Een paar jaar geleden is Mien voor al haar werk geridderd zowel in Nederland als in India.

Op zondag 21 mei wordt Mien Verheij nog één keer in de bloemetjes gezet tijdens een speciale kerkdienst. Deze mis zal worden geleid door de Indiase priester Father Lourduraj. Father Lourduraj is een goede vriend van Mien en de Sembattu Verheij Stichting en verblijft gedurende enkele maanden in Nederland. Het belooft een zeer speciale viering te worden met een Indiaas tintje. De collecteopbrengst komt ten goede aan de bouw van een schooltje nabij Sembattu.

Zondag 21 mei, Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming Kerk (Paskerk), Doetinchem.
Aanvang: 10.00 uur met nadien koffie drinken in de parochiezaal.
Aan het eind van deze viering zal er een standbeeldje onthult worden, een replica van het beeld dat in India staat.

infoMichiel Keulemans
(06) 22040796
mkeulemans@minszw.nl
Herman Valk
(0314) 325030
h.valk@hetnet.nl
locatieO.L. Vrouw ten Hemelopneming Kerk
plaatsDoetinchem (Gelderland)
postcode70
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl