Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 13 mei 2006    Evangelie van 2006-05-13
 titelConcert van Shirchadasj: Awesome
beschrijvingGospelkoor Shirchadasj presenteert programma: Awesome!

Op Zaterdagavond 13 mei presenteert Shirchadasj & Band haar programma Awesome! aan het publiek in de Reehorst te Ede.

Een avond met Shirchadasj betekent een sfeervolle avond vol van muziek, zang en mime. Het enthousiasme van het koor en de lichteffecten van de technische crew voegen hier nog eens een extra dimensie aan toe. Het repertoire van Shirchadasj (Hebreeuws voor ‘nieuw lied’) spreekt veel mensen aan. De songs variëren van gevoelige ballads tot stevige spirituals. Shirchadasj is in binnen- en buitenland bekend vanwege haar jaarlijkse muziek-theater producties. Een uitgebreide band begeleidt het gospelkoor bij haar optredens. Bert Leeuwis, dirigent en artistiek leider van het Edese koor, ontwerpt ieder jaar een nieuw programma.

In het programma Awesome! staat centraal wie God is. Deze boodschap wil Shirchadasj met zoveel mogelijk mensen delen door middel van de muziek die zij maakt.

Het concert vindt plaats in de Reehorst te Ede. Om 20.00u begint de voorstelling. (zaal open vanaf 19.30u)

info(06) 14 28 96 30
www.shirchadasj.com
locatieDe Reehorst
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl