Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 23 april 2006    Evangelie van 2006-04-23
 titelWandelmiddag Steyl
beschrijvingHet Missiemuseum Steyl organiseert op 23 april rondleidingen voor de individuele bezoeker.

Deze wandelmiddag is bedoeld om mensen ook buiten groepsverband o.l.v. een ervaren gids meer van het kloosterdorp te laten zien.

Programma
In de filmzaal van het museum kan een documentaire bekeken worden die een beeld geeft van de drie Steylerse kloostergemeenschappen en hun missionaire taken. Vervolgens neemt een gids de bezoekers mee naar de mooie boven- en benedenkerk van het klooster St. Michaël. Daarna wandeling door de kloostertuin met grotten. Aansluitend museumbezoek.

Rondleidingen starten vanaf 13.00 uur in het museum.
De laatste rondleiding begint om 15.45 uur.
Kosten: de entree van het museum.
Adres: St. Michaëlstraat 7 te Steyl

info(077) 326 14 99
locatieSt. Michaëlstraat 7
plaatsSteyl (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl