Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 21 mei 2006    Evangelie van 2006-05-21
 titelDag voor het leven
beschrijvingZondag 21 mei 2006 organiseert Pro Vita in samenwerking met 'Bedevaartanimatie O.L. Vrouw van Dadizele' opnieuw de 'Dag voor het leven' in de basiliek van het bedevaartoord Dadizele.

Tocht voor het leven
U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de voorafgaande 'Tocht voor het leven'.

Programma
  • vanaf Kortrijk (18 km.) en vanaf Moorsele (7 km)
  • 's-morgens vertrekken we om 9.00 uur stipt aan de hoofdingang van het Centraal Station van Kortrijk. Bagage kan mee in de volgwagen.
  • 's-middags is er een lunchpauze in Moorsele, op 7 km. van Dadizele. Lunchpakket zelf meebrengen. Voor drank en soep wordt gezorgd.
  • Verzamelpunt voor het vertrek 's-middags aan de kerk in Moorsele. Vertrek stipt om 13.15 uur.
  • Aankomst in Dadizele om 14.30.
  • Om 17.15 uur zal een bus de deelnemers terugbrengen naar hun respectievelijke vertrekplaatsen in Moorsele en Kortrijk.

info015/422814
tocht@provita.be
locatieBasiliek
plaatsDadizele (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl