Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
JoJogroep Zoetermeer
(JoJogroep)

JoJogroep Zoetermeer

Website E-mail

Jongerengroep De JoJo's
Dorpsstraat 26
2712 AL Zoetermeer

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 mei 2006    Evangelie van 2006-05-14
 titelMoederdag ontbijtje
beschrijvingJongeren verzorgen Moederdagontbijtjes voor Aziëreis

Jongeren van de Nicolaasparochie verzorgen op Moederdag (zondag 14 mei a.s.) een ontbijtservice in Zoetermeer e.o.. Voor 7,50 euro per persoon wordt er een heerlijk vers ontbijt gebracht.

Verwen uzelf of verras uw huisgenoten en bestel een ontbijtje op deze moederdag. Tussen 9.00u - 11.00u worden de ontbijtjes rondgebracht. De kosten zijn € 7.50 per persoon. Bezorging buiten Zoetermeer (Benthuizen, Stompwijk, Pijnacker, overig in overleg) kost 2,50 euro extra. Hiervoor ontvangt u broodjes, diverse soorten beleg, sap, een (hardgekookt) ei, een bonbon en een verrassing.

Bestellen kan tot en met woensdag 10 mei a.s. via een briefje met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste ontbijtjes) naar parochiebureau, Dorpsstraat 26, 2712 AL te Zoetermeer en door middel van inschrijflijsten achter in een van de vijf rooms-katholieke kerken, of een mail naar azie@jojogroep.nl .

De opbrengst van deze ontbijtactie is voor de reis die Bas Albers, Femke Joolen, Caroline Nicolai, Clinton Obispa en Remco Vermeulen onder begeleiding van pastoor Huub Flohr deze zomer zullen gaan maken naar Azië, waar ze de jongeren zullen bezoeken die zomer 2005 in Zoetermeer te gast zijn geweest. Ook zullen ze deelnemen aan de Aziatische Wereldjongerendagen in Hong Kong.
De sponsoractie wordt ondersteund door Albert Heijn (Dorpsstraat) en bakkerij Jongerius. Wie de jongeren wil sponsoren, kan een bijdrage storten op girorekeningnummer: 54 52 151 t.n.v. rtj Vermeulen. o.v.v. Sponsoring Azie 2006.

info azie@jojogroep.nl
www.jongerenviteiten.nl
Remco Vermeulen
(06)30141673
www.nicolaasparochiezoetermeer.nl
organisatieJoJogroep Zoetermeer
locatieParochiebureau
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl