Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 10 t/m vrijdag 14 juli 2006    Evangelie van 2006-07-10
 titelZomerdagen voor gezinnen en alleengaande
beschrijvingZomerdagen voor gezinnen en alleengaanden - Sunparks ‘De Witte Meren’ te Mol
plus
LifeXP Tentenkamp voor tieners op Provinciaal Domein Zilvermeer te Mol

Een ideale combinatie van vakantie, bezinning en gebed

Als je graag met je gezin op vakantie wil in een ontspannen sfeer met veel gelegenheid tot ontspanning en sportieve activiteiten, maar toch ook graag wat voeding krijgt op gelovig vlak via conferenties en gebedsmomenten, samen met anderen je geloof delen en verrijken in gesprek en spontane ontmoetingen, dan is deze zomersessie een unieke gelegenheid.

De dag begint met een gezamenlijk gebedsmoment, daarna is er een voordracht voorzien rond een thema van ons christelijk geloof, rond de middag vieren we samen eucharistie (oa. met Mgr Van Looy op Dinsdag). In de namiddag is er tijd voor ontspanning in het recreatiepark (zwemmen, wandelen enz) en gelegenheid tot aanbiddingsgebed, biechtgesprek, Emmaüsgesprek enz. Vanaf 20u is er dan een gezamenlijk groepsgebeuren vol animatie, getuigenissen en gebed.

Men kan logeren in de bungalows (4, 6 of 8 personen) van Sunparks ‘de Kempense Meren’, kamperen op het domein Zilvermeer, en ééndagsbezoekers (alleen vooraf inschrijven als men wil komen op 13/7) zijn eveneens welkom. Ook mensen die een vrije keuze uit het programma willen doen zijn van harte welkom. Er is een speciaal kinderprogramma voorzien (tot 12 jaar). Voor de tieners en jongeren is er op hetzelfde moment Life XP Tentenkamp in het Provinciaal Domein Zilvermeer (tegenover Sun Parks).

info03/383 58 46
kcv@yucom.be
www.kcv.be
organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieDe Witte Meren
plaatsMol (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl