Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneermaandag 17 april 2006    Evangelie van 2006-04-17
 titelJubileumreünie Youth for Christ
beschrijvingTer gelegenheid van het 60-jarige jubileum organiseert Youth for Christ op tweede paasdag van 12.30 tot 17.00 uur een reünie in 'De Lindenhorst', Hoofdstraat 260 te Driebergen.

Feestprogramma
13:00 - 14:00Feestprogramma in een grote tent waarin we terugblikken, herinneringen ophalen en vooruit kijken met filmpjes, dans, muziek, interviews en nog veel meer. Ook vieren we de 80e verjaardag van oud-YfC-directeur George Brucks. Piet Boekhoud (bestuursvoorzitter van het Rotterdamse Albeda College en bestuurslid YfC) spreekt over de rol die hij voor YfC ziet weggelegd in de hedendaagse jongerencultuur.
14:00 -15:30Ruimte om elkaar te ontmoeten, YfC (opnieuw) te leren kennen, rondleidingen door de Lindenhorst en tijd voor een hapje en een drankje.
15:30 - 16:30Afsluitende viering waarin we God danken voor Zijn zegen.

Jongeren/kinderen

infowww.yfc60jaar.nl
locatie'De Lindenhorst', Hoofdstraat 260
plaatsDriebergen (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl